Falcon Contact Kft. 133282277-1-13
+36 30 296-7538
info@falconwebdesign.hu

Blog készítés

Honlap készítés és arculat tervezés

Blog készítés

Mi is az a blog?

Röviden, a blog olyan típusú weboldal, amely főként az írásos tartalomra összpontosít, más néven blogbejegyzésekként. A népszerű kultúrában leginkább a hírekkel kapcsolatos blogokról vagy a híresség blogbejegyzéseiről hallunk, de sikeres blogot indíthatsz el Te is minden olyan témáról, amelyet el tudsz képzelni.

A bloggerek gyakran személyes perspektívából írnak, amely lehetővé teszi számukra, hogy közvetlenül kapcsolódjanak az olvasóikhoz. Ezenkívül a legtöbb blognak van egy “megjegyzése” szakasz is, ahol az olvasók levelezhetnek a bloggerrel. A megjegyzések szakaszában az olvasókkal való kapcsolattartás segíti a blogger és az olvasó közötti kapcsolatot.

Ez a közvetlen kapcsolat az olvasóval az egyik legfontosabb előnye a blog elindításának. Ez a kapcsolat lehetővé teszi, hogy interakcióba lépj és megoszthasd ötleteidet más hasonló gondolkodású emberekkel. Az olvasók bizalma és hűsége megnyitja az ajtót, hogy pénzt szerezz a blogodból.

Blogot szeretnél inditani?

A blog elindításakor az egyik legnagyobb félreértése az, hogy nagyszerű írónak kell lenned ahhoz, hogy sikeres legyél. Semmi sem lehet meszebb az igazságtól valójában. Az emberek blogbejegyzéseket olvasnak, hogy személyes perspektívát kapjanak a dolgokról, így a legtöbb blogger nagyon informális és társalgási stílust ír.

Ezenkívül nem kell szakértőnek lenned a témában, hogy sikeres blogod legyen. Például egy főző blog olvasói nem akarnak az élelmiszer tudóstól származó tankönyveket olvasni, hallani szeretnék valakinek a tapasztalatait, akik valódi ételeket főznek, hibákkal és mindennel együtt.

Ahhoz, hogy sikeres legyen a blogger, valójában csak egy dologra van szükség: a szenvedély a témádban.

A blogozás lényege a tudás megosztása a világgal. Egy téma kiválasztása, amit szenvedélyesen szeretsz könnyebbé teszi a sikeres blog elindítását. Egynél több téma írása teljesen rendben van. Mindaddig, amíg olyan dolgokról írsz, amelyek valóban érdekelnek, a szenvedélyed ragyog, és így érdekelni fogja az olvasóidat.

Hogyan indítsunk el egy blogot 5 lépésben:
1. Válaszd ki a témát amiről írni fogsz és egy blognevet. Írd meg a leírását, hogy miről szól a blog.
2. Készítesd el a honlapod, webdesignerel testre szabva. Ha ez kész van, már kezdheted is a blogodat.
3. Írd meg és tedd közzé az első bejegyzést. Ez a szórakoztató része!
4. Reklámozd a blogodat. Szerezz több embert a blog olvasásához.
5. Keress pénzt a blogolással. Válassz a számos lehetőségek közül a bevételszerzéshez.

 

Galéria

 

%d blogger ezt szereti: