Falcon Contact Kft. 133282277-1-13
+36 30 296-7538
info@falconwebdesign.hu

Diverse Ingatlaniroda honlapja

Honlap készítés és arculat tervezés

Diverse Ingatlaniroda honlapja

A Diverse Ingatlaniroda honlapját készítettük el, minimál stilusban és ingatlan kereső funkcióval. Külön lehet keresni arra, hogy eladó vagy kiadó ingatlant keresünk, vagy pedig városokra bontva megtekinteni a kínálatot. A honlap teljes mértékben optimalizálva van a keresőkhöz és mobil barát a sablonja.

Bővebben a Diverse Ingatlanirodáról:

A Diverse Ingatlan BT. célja, hogy Ügyfelei maximálisan elégedettek legyenek akár ingatlan eladásáról, vételéről, vagy annak keresésről legyen szó.

Szolgáltatásainkkal egész évben, a hét bármely napján állunk a rendelkezésükre.

Ha Ön eladna, vagy venne, jó helyen jár nálunk. Kínálatunk és hirdetéseink országos lefedettségűek, igény, illetve megrendelés szerint több nyelvű, és határainkon túli reklámozást és üzletkötést is koordinálunk.

Címet nem adunk ki, személyesen tájékoztatjuk és kísérjük ki az érdeklődőket, tájékoztatjuk a tulajdonosokat, vagyis: végig a legjobb tudásunk szerint segítjük és támogatjuk az Ön vásárlását/eladását.

Hitelügyintézést, korrekt díjazású ügyvédi asszisztenciát, megbízható és leinformált szolgáltatókat ajánlunk és biztosítunk.

Ha vásárolni, vagy eladni szeretne, vagy ilyen szándékának lehetőségeiről óhajt tájékozódni, akkor keresse irodánkat bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

diverse.ingatlan@gmail.com

30/ 296 – 7538
Závodszky Eszter

 

%d blogger ezt szereti: