Falcon Contact Kft. 133282277-1-13
+36 30 296-7538
info@falconwebdesign.hu

Arculattervezés

Honlap készítés és arculat tervezés

névjegykártya
 logó
 szórólap tervezés
 egyéb arculati elemek készítése

Névjegykártya:

Vektorgrafikai programban, rétegről-rétegre készül a névjegykártya, hogy profi minőségű legyen a nyomtatott verzió is. Egy kreatív, szép és profi névjegykártya mégjobban felkeltheti az érdeklődését az üzleti partnereidnek. Szímbolizálja a bemutatkozást, a cég profilképet.

   

Logó:

A logó ami először megjelenik az ügyfél számára fontos hogy különleges és célratörő legyen. Egyedi logókat és már meglévő rajzokat is át dolgozunk vektorgrafiakai program segítségével. Tehát a jövőben bármire felhasználható lesz, apró méretben sem lesz pixeles ha pl reklám tollakra lesz nyomtatva, vagy nagyobb méretű plakátokra.

A jól megtervezett logóval a potenciális ügyfelek azonnal felfedezhetik, hogy a vállalkozás hogyan szolgálhatja őket.

A logód egy vizuális ábrázolása mindannak, amit a céged képvisel. Gondolj McDonald’s arany ívére vagy a Nike-ra – ezek a két lenyűgöző logó megtestesíti ezeket a cégeket. De sok vállalat még mindig megpróbál fejleszteni ezt a kulcsfontosságú identitásdarabot.
Ideális esetben a vállalat logója növeli a potenciális ügyfelek és partnerek alapvető üzleti benyomását. A jó logó felépítheti a vállalkozás és az ügyfelek közötti lojalitást, létrehozhat egy márkaazonosságot, és létrehozhatja a megalapozott vállalkozás szakmai megjelenését. Egy kis gondolkodással és kreativitással a logód gyorsan és grafikusan is kifejezheti vállalkozásodnak számos pozitív tulajdonságát.

Logó típusok

Alapvetően háromféle logó létezik. A betűtípus-alapú logók elsősorban egyfajta terméket tartalmaznak. Az IBM, a Microsoft és a Sony logói például olyan tipikus termékeket használnak, amelyek megkülönböztetik őket. Aztán vannak olyan logók, amelyek szó szerint illusztrálják, hogy mit csinál egy cég, például amikor egy házfestő cég logójának ecsetét illusztrálja. Végül pedig absztrakt grafikus szimbólumok – például a Nike’s swoosh -, amelyek a cég márkájához kapcsolódnak.

 többféle egyedi logó tervezése
 logó kézikönyv (színkódok és logó verziók)
 vektorgrafikus logó