Falcon Contact Kft. 133282277-1-13
+36 30 296-7538
info@falconwebdesign.hu

Webáruház készítés

Honlap készítés és arculat tervezés

Legyen neked is saját webáruházad! Mi segítünk több termékedet eladni! Ha van egy kis üzleted ahol árulod a termékeidet és még több bevételhez szeretnél jutni online kereskedelem segítségével, vagy van egy jó ötleted és szeretnéd online árulni akkor a webáruház a megoldás a számodra! Ma már mindenhova magunkkal visszük a mobil telefonunk, tábla gépünk és mini laptopjainkat. Mindenre ezeken keresünk rá. Neked is ott a helyed! Áruld termékeidet egy profi webshopban! A 2018-ban elvárható mobil webdesign és moder külsejű honlap segítségével természetesen!

Ezek mind elérhetőek lesznek Neked is! Nem kell értük senkivel külön konzultálnod. Kevéske számítógépes tudással is fogod tudni kezelni a rendszert, hiszen pofon egyszerű az egész! Természetes minden funkciót külön bemutatunk számodra. Az online kereskedelem még sosem volt ilyen egyszerű!
Van már boltod, de mindig bajlódsz a készlet nyilvántartással? Semmi gond, erre is van egy pofon egyszerű megoldásunk! Ha mi készítjük el a webáruházad ilyen gondjaid nem lesznek többé azt garantáljuk!

 Látogató statisztika

 Vásárlói értékelések

 Rendelések és bevétel nyomonkövetés egyszerűen

 Legjobb keresőszavas kimutatás

 Készlet kezelés naprakészen

 Termék galériák

 Kuponok